Wie is Petra?

Geboortedatum: 13 januari 1957
Midden in de winter, in het ziekenhuis én op zondag. Zelf herinner ik me er niks van.

Geboorteplaats: Roermond (stadje in Limburg)

Ik speelde iedere dag met Ad, mijn beste vriend. We gingen ook samen naar school, maar hij vond dat ik nogal treuzelde. Een hoogtepunt was toen een motoragent ons hielp bij het oversteken. Soms kregen we hoog bezoek (zie foto rechts). Jammer dat Ad er niet bij was. Of zou hij de foto hebben genomen?

Halverwege de kleuterschool verhuisde ik naar een dorpje in de buurt. Tien kilometer verderop. Met Ad was het uit, maar gelukkig woonde ik nu naast Luc.

 

In mijn tweede woonplaats Heythuysen ging ik naar de Heilig Hartschool, (rare naam hè), de lagere school voor de meisjes. De jongens zaten op een andere school. We schreven met pen en inkt en dat beviel me helemaal niet. Steeds opnieuw vlekken en je kunt je fouten niet verbeteren. Op de foto zit ik in de tweede klas (nu groep 4) tijdens de schrijfles.Ik vind het zelf wel een leuke foto. Hierna moest ik een speldje in mijn haar van mijn moeder en dat vond ik maar niks.

Weet je wie van de vier meisjes ik ben?