< terug

Berichtje van Ramin

Ik ben Ramin, Senaatslid van Noord-Brabant van de Kinderjury 2012. Ik zou graag een handtekening van u willen in bijv. in een van uw boeken, of iets anders, zou dat kunnen? Ik zou ook superblij zijn met veel boekenleggers, die vind ik namelijk superleuk! Ik wil u alvast bedanken, en nog veel succes met uw (toekomstige) boeken! 🙂

Ramin boft. Hij krijgt binnenkort een exemplaar van Een valse start in de bus. Met handtekening natuurlijk. Hij is pas 10 jaar oud maar mailt met allerlei schrijvers. Kijk maar eens op zijn website: www.ramin.simpsite.nl.

En verder heeft hij het erg druk als senaatslid. Wat hij daarvoor moet doen? Dat heeft hij me gemaild: Veel boeken lezen! En daar dan natuurlijk je mening over geven. Iedere Senaatslid krijgt op een moment boeken toegestuurd, die hij/zij moet lezen. Daar geven ze ook een boekje bij, waarin je je mening moet geven over de boeken die je hebt gelezen! Een heel belangrijke taak als Senaatslid, dus.